dimarts, 4 d’agost del 2009

Crema de pastanaga i préssec

Aquesta recepta la vaig veure a Cuina per llaminers (recepta), així vaig conèixer un altre bloc d’on ella l’havia tret, la Petita vegada (recepta), on, malgrat no ser ni vegana ni vegetariana, en treure més receptes de ben segur. Els préssec que vaig fer servir me’ls va dur una companya de feina, la Rosa, collits directament de l’arbre. És de les receptes que us recomano, especialment ara a l’estiu, és molt refrescant!

Ingredients:
- 1 ceba mitjana
- 2 pastanagues grosses
- 1 préssec gros
- sal
- nou moscada
- una cullerada sopera de formatge Quark
- oli d’oliva verge

En una cassola, on després hi puguis afegir aigua, sofregir la ceba i les pastanagues tallades a trossos.

Quan estiguin daurades, cobrir amb aigua (que passi un dit o dos per sobre les verdures) i deixar bullir fins que estiguin toves.

Pelar i tallar a daus un préssec, reservar-ne la meitat, i l’altra afegir a les pastanagues i la ceba que ja haurem enretirat del foc.
Afegir sal i pebre i triturar.

Deixar refredar a la nevera.
En servir afegir la resta del préssec tallat a daus, unes gotes de formatge i un rajolí d’oli.

6 comentaris:

  1. Visca l'estiu!!

    Chen-cha-chio-nal.

    ResponElimina
  2. FA bona pinta...jo per aquestes cremetes em faria vegana...no?
    Ptnts

    ResponElimina
  3. Ja em va agradar, ja, quan la vaig veure al bloc de la Mercè. I té una combinació de colors maquíssima.

    ResponElimina
  4. jejeje Sara Maria, veig que també et va encantar!! Jo ja l'he fet un parell de vegades. A part de ser ràpida de fer, és moooooolt bona i refrescant! :)
    Petons!

    ResponElimina
  5. Si Mercè i Maegarida, es super refrescant!! Crec que m'hi he viciat, igual que amb la Lemon Curd... hehheehhe...

    ResponElimina
  6. serà qüestió de fer-la, tot i que no som massa de cremes, però aquesta amb aquest color tan meravellós valdrà la pena segur!!
    Muacs

    ResponElimina