divendres, 28 d’agost del 2009

Quiche marinera

Del programa de Fernando Canales per a Localia TV.

Ingredients:
- pasta brisa
- 1,250 kg. de musclos
- 12 gambes
- 200 gr. de xampinyons
- 400 gr. de nata líquida
- 4 ous
- 100 gr. de mantega
- 300 gr. de vi blanc
- safrà mòlt
- sal
- oli d’oliva

Obrir els musclos al vapor durant 3 minuts, jo en vaig fer servir de congelats (igual que les gambes). Deixar refredar i tallar a talls. Reservar.

Netejar els xampinyons i tallar-los a làmines. Posar en una paella una mica de mantega i una gota d’oli i passar-hi els xampinyons amb una mica de sal.
Afegir el vi blanc i deixar reduir.

Pelar les gambes i tallar a trossos.

Estirar la massa brisa sobre un motlle rodó. Encendre el forn a uns 200ºC.

En un bol batre els ous. Afegir un polsim de safrà, una mica de sal i la nata de mica en mica.
Afegir-hi els xampinyons, musclos i gambes.
Corregir de sal i omplir el motlle amb la pasta brisa amb la barreja.

Posar al forn durant uns 25 minuts.
Treure del forn i deixar temperar abans de desemmotllar-lo.

3 comentaris:

  1. M'ha fet venir gana aixo que acabo de dinar.

    ResponElimina
  2. mmmmmmmmmmmmm!!!
    Quina bona pinta, ja el faré !!!!

    ResponElimina
  3. Que bona! No la canviava pas per una de vegetariana o de pernil amb cansalada!

    ResponElimina