dissabte, 10 d’octubre del 2009

Crema de formatge

Recepta de Pepekitchen

Ingredients:
- 1 ceba gran
- 50 cc. d’oli d’oliva verge
- 300 gr. de patates
- 900 cc. de brou de pollastre
- 175 gr. de formatge cremós
- 200 gr. de vi blanc
- sal i pebre
- 30 gr. nous


Passar per la paella fonda o cassola, amb oli, la ceba, picada ben fina fins que quedi transparent però sense que estigui rossa.
Afegir les patates, pelades i tallades a rodanxes fines. Afegir el brou i deixar coure entre 20-25 minuts o fins que les patates estiguin molt tendres.

Afegir el formatge a talls petits (se’n pot reservar una mica per al moment de servir) i triturar-ho amb la batedora elèctrica fins que quedi una crema lleugera. Afegir el vi i corregir de sal i pebre.

Deixar a foc lent 5 minuts, es pot servir amb les nous picades i una mica del formatge a daus que es desfaci amb l’escalfor de la crema.

5 comentaris:

  1. M'agraden molt les cremes i aquesta segur que és ben bona!!!
    Petonets

    ResponElimina
  2. Prenc nota de la recepta.M'agradaen les cremas i els formatges.

    ResponElimina
  3. Com a formatgr que soc, només puc lloar aquesta crema. Felicitats

    ResponElimina
  4. Mmmmmmm, quina delícia. I ara quan baixin les temperatures s'obrirà la veda de les cremes.

    ResponElimina
  5. Hola Xaro, soc pro-cremes, i aquesta amb el toc del vi i les nou ha de ser més que bona. Me l'apunto!

    ResponElimina