
Ingredients:
- 4 ous
- mitja botifarra crua
- una llesta de pa de pagès
- un tomàquet de penjar
- sal
- oli d’oliva verge
Torrar lleugerament la llesta de pa i untar-la amb el tomàquet (jo la vaig untar pel davant i pel darrera. Treure-li la crosta del pa i tallar al molla a daus petits. Reservar.
Treure la pell de la botifarra i passar-la per la paella tot separant la carn. Reservar.
Batre els ous, salar i afegir-hi el pa amb tomàquet tallat a daus i la botifarra esparracada.
Fer una truita com es faria una truita de patates normalment.
Aqueta nit caurà segur .
ResponEliminapetons
Aquesta truita és un dos en un, eh?. Ja hi tenim el pa amb tomàquet incorporat. És recomanable del tot, oi?
ResponEliminaÉs força interessant, la botifarra amb pa i tomata amb els ous.
ResponEliminasalut,
Aquesta la faig segur!!
ResponEliminaAi el Lienas, és un pou de receptes i bons consells. Vam fer la truita l'altre dia i ens va agradar moltíssim!! petons.
ResponEliminaBoníssima!!!!
ResponEliminaQuè bona!!!!!!
ResponEliminaL'hem de probar !!!
Vem pensar d'incloure la truita full equipment al menú nadalenc però al final no ho vem fer per motius logístics... així que probablement caurà aquest cap de setmana.
ResponEliminaTe molt bona pinta...
Una abraçada.
La Mar de Baixa Gastronomia m'envia aquest enllaç d'una truita semblant:
ResponEliminahttp://www.tv3.cat/cuines/receptes/recepta_1738.htm