dilluns, 14 de desembre del 2009

Truita d’en David Lienas

Aquesta és una de les receptes que dona, a més a més, mentre explica la recepta del dia, en David Lienas. Tot gràcies a la capacitat que té de donar informació. La recepta la va comentar amb botifarra cuita, però jo no en tenia i vaig fer servir la crua tot passant-la per la paella abans de fer la truita.

Ingredients:
- 4 ous
- mitja botifarra crua
- una llesta de pa de pagès
- un tomàquet de penjar
- sal
- oli d’oliva verge


Torrar lleugerament la llesta de pa i untar-la amb el tomàquet (jo la vaig untar pel davant i pel darrera. Treure-li la crosta del pa i tallar al molla a daus petits. Reservar.

Treure la pell de la botifarra i passar-la per la paella tot separant la carn. Reservar.

Batre els ous, salar i afegir-hi el pa amb tomàquet tallat a daus i la botifarra esparracada.

Fer una truita com es faria una truita de patates normalment.

9 comentaris:

  1. Aquesta truita és un dos en un, eh?. Ja hi tenim el pa amb tomàquet incorporat. És recomanable del tot, oi?

    ResponElimina
  2. És força interessant, la botifarra amb pa i tomata amb els ous.
    salut,

    ResponElimina
  3. Ai el Lienas, és un pou de receptes i bons consells. Vam fer la truita l'altre dia i ens va agradar moltíssim!! petons.

    ResponElimina
  4. Vem pensar d'incloure la truita full equipment al menú nadalenc però al final no ho vem fer per motius logístics... així que probablement caurà aquest cap de setmana.

    Te molt bona pinta...

    Una abraçada.

    ResponElimina
  5. La Mar de Baixa Gastronomia m'envia aquest enllaç d'una truita semblant:
    http://www.tv3.cat/cuines/receptes/recepta_1738.htm

    ResponElimina