
Ingredients:
- massa brisa
- 4 unitats de sardina fumada
- 1 poma grammy smith
- 50 gr. de foie gras micuit o fresc
- sucre
- 200 ml. de reducció de balsàmic
Tallar la massa brisa al gust (al curs la va tallar en rectangles petits de dos dits d’ample) i posar al forn durant uns 12 minuts a 180ºC.
Laminar la poma ben fina amb l’ajut d’una mandolina.
Col•locar en un plat, la làmina de pasta brisa cuita, a sobre la poma, la sardina i finalment el foie (tot a la mida de la massa brisa que hem escollit).
Posar sucre per sobre el foie i caramel•litzar-lo amb l’ajut d’un soplet.
Acabar amb unes gotes de reducció de balsàmic.
La reducció de balsàmic en venen de fetes o bé es pot fer amb 1l de vinagre de mòdena i 100 gr. de glucosa, posar al foc fins aconseguir els 104ºC i llestos.
10 comentaris:
Ja li vaig dir al Miquel de Fem un mos que haurem de mirar d'anar tota la colla a aquestes classes... veig que en traieu molt profit!
No he trobat sardina fumada a la Boqueria, vaig marinar-les jo amb sal fumada... Si algú en troba que deixi missatge dient on si us plau!! Queda molt millor.
Gemma, el que passa és que el local és molt petit, molt. I de seguida omplen les places!
Nosaltres a la Boqueria vam trobar arengada fumada amb oli, la vam preparar i queda igual, es una mica mes compacte.
petons
Ja, també les vaig veure... Però el gust de l'arengada no m'agrada! Continuo buscant i us informo
Ja l'has posat!. Quina pinta que té!. Buscaré a veure si entre tots aconseguim les sardines fumades!. Ara, esperem les altres dues tapes!.
Són pintxos de categoria 10!!
Quina classe més wai oi?
Salut
Collons quina delicia.
Ah, una autèntica delicatessen amb personalitat!!
Ja he trobat sardines fumades!!! A La cuina d'En Garriga, al carrer Consell de Cent amb Pg. de Gràcia.
http://www.lacuinadengarriga.com
No son barates però...
Publica un comentari a l'entrada