Aquest entrepà al fan al forn El Mos del carrer Santa Anna, és un dels meus predilectes creació de la Noèlia, l’encarregada de fer els entrepans.
Ingredients:
- pa rústic, integral o de cereals
- rodanxes de tomàquet
- melmelada de tomàquet
- rodanxes de formatge de cabra tipus rulo
Tallar el pa al llarg i untar-lo amb la melmelada.
Posar una capa de rodanxes de tomàquet i una altra de formatge de cabra.
Fer l’entrepà i està llest per menjar.
Amb pa rústic és molt bo, però també no us el perdeu amb una barra de pa de cereals.
Ostres, aquest no me'l perdo. Que bo amb melmelada de tomàquet!
ResponEliminaDeu ser boníssim!!! quina bona pensada sucar-hi el pa amb melmelada de tomàquet!!!
ResponEliminaPetonets
Felicita a l'inventora d'aquest entrepà, ja que ha creat una autèntica meravella. Salut Sara Maria.
ResponEliminaSara,
ResponEliminaDona gust trobar a la Barcelona antiga, establiments que facin coses tan senzilles i gustoses.
Una abraçada
Sensacional.
ResponEliminaI que bó que pot arribar a ser un entrepà de qualitat en el moment adequat, oi?