dimarts, 16 de març del 2010

Entrepà de formatge de cabra i tomàquet

Aquest entrepà al fan al forn El Mos del carrer Santa Anna, és un dels meus predilectes creació de la Noèlia, l’encarregada de fer els entrepans.

Ingredients:
- pa rústic, integral o de cereals
- rodanxes de tomàquet
- melmelada de tomàquet
- rodanxes de formatge de cabra tipus rulo


Tallar el pa al llarg i untar-lo amb la melmelada.
Posar una capa de rodanxes de tomàquet i una altra de formatge de cabra.
Fer l’entrepà i està llest per menjar.

Amb pa rústic és molt bo, però també no us el perdeu amb una barra de pa de cereals.

5 comentaris:

  1. Ostres, aquest no me'l perdo. Que bo amb melmelada de tomàquet!

    ResponElimina
  2. Deu ser boníssim!!! quina bona pensada sucar-hi el pa amb melmelada de tomàquet!!!
    Petonets

    ResponElimina
  3. Felicita a l'inventora d'aquest entrepà, ja que ha creat una autèntica meravella. Salut Sara Maria.

    ResponElimina
  4. Sara,
    Dona gust trobar a la Barcelona antiga, establiments que facin coses tan senzilles i gustoses.
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Sensacional.

    I que bó que pot arribar a ser un entrepà de qualitat en el moment adequat, oi?

    ResponElimina