dissabte, 17 d’abril del 2010

Mousse de xocolata exprés

De la classe de cuina amb xocolata del Pep Nogué a l’Espai Consum Bonpreu.

Ingredients:
- 110 gr. de nata líquida del 35%
- 130 gr. de cobertura de xocolata del 70%
- 200 gr. de nata semi muntada del 35%

Fondre la cobertura de xocolata, al bany maria sense deixar bullir l’aigua.
Fer arrencar el bull als 110 gr. de nata i barrejar-la, fora del foc, amb la xocolata. Deixar refredar fins a uns 35ºC.

Mentre semimuntar la resta de la nata freda de la nevera (així es munta millor), és important que no es munti del tot, ha de quedar amb una textura escumosa.

Quan la xocolata estigui atemperada, incorporar-hi una mica de nata semimuntada i a continuació barrejar-ho amb la resta de la nata semimuntada, de mica en mica.

Posar en copes i tapar-les amb paper film.

Reservar a la nevera i treure’ls uns vint minuts abans de servir.

12 comentaris:

  1. UMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!
    Que bona nena!!!

    ResponElimina
  2. Que ràpida i fàcil!!Nena me l'apunto que es veu deliciosa.

    Petonets preciosa,

    Vanesuky

    ResponElimina
  3. Ostres, què bona!
    Crec que aprofitaré la nata que tinc a la nevera per fer aquesta Mousse!
    Gràcies!

    ResponElimina
  4. PECAT MORTAAAAAAAAAL!!!!! VISCAAAA!!!! Boníssima!!!

    ResponElimina
  5. Ostres Sara Maria que fàcil!!! Crec que no havia llegit mai una mousse tan fàcil!!!
    Petonets!!

    ResponElimina
  6. Més fàcil, impossible i més bo, tampoc!.

    ResponElimina
  7. Em tens salivant com una animalota!! Molts petons.

    ResponElimina
  8. Doncs si, fàcil i boníssim, i d'aquell que dius: Però si ho tinc tot a la nevera!!!

    ResponElimina
  9. Doncs coincieixo amb tothom: boníssim, fàcil i senzill.

    A 'no excuses' recipe!!

    ResponElimina
  10. Ufff Xavier, no pas jo, en Pep és un bon mestre de cuina!!!!!

    ResponElimina
  11. Veig que són molt profitoses aquestes classes! Hauré de proposar que a Girona també en facin!!! T'ha quedat molt bé.
    Una abraçada

    ResponElimina