dilluns, 14 de juny del 2010

Arròs a la cubana

Un clàssic que m'encanta, i quan vaig veure els tomàquets raff de l'Olleta de verdures no vaig poder estar-me'n de convertir-los en la salsa d'aquest arròs a la cubana.

Ingredients:
- 2 tomàquets raff
- arròs de gra rodó o bomba
- plàtan mascle, el que serveix per fregir
- 100-150 gr. salsitxes o botifarra crua
- 1 ou

Coure l'arròs, a mi m'agrada al punt però a Cuba el donen més passat del que acostumem aquí.
Coure els tomàquets tal com explica Olleta de verdures.
Treure la pell de les salsitxes o la botifarra i saltejar-la.
Fer un ou ferrat.
Fregir mig plàtan en un paella amb una mica de mantega.

Muntar el plat, l'ou sobre l'arròs i la resta d'ingredients al voltant.

16 comentaris:

  1. Una bona variant a mi els tomacas aquests nous de disseny no em fan gaire el pes despres que una vegada em fessin malt estan molt tractas quimicament.

    ResponElimina
  2. Arros i platan fregit el primetr cop que vaig menjar va ser a Eivissa.

    ResponElimina
  3. Quina pinta, Sara Maria!! I sabent que la salseta està feta amb els tomàquets estil 'olleros' la cosa encara millora més!!

    ResponElimina
  4. Chapo, nena chapo!! Un plat força tradicional i molt molt bo!!

    ResponElimina
  5. El nostre dinar d'ahir... per desgràcia, no teníem plàtan :-(

    ResponElimina
  6. Aquest arrós a la cubana és ben complert! i què bo!

    ResponElimina
  7. una recepta que segur agrada a tothom

    petons

    ResponElimina
  8. L'arros a la cubana és un plat ben senzill però que sol agradar a tothom, a mi m'agrada molt i el que surt aquí porta nous ingredients que hauré de provar aviat ja que fa molt bona pinta, jo el tomàquet el prefereixo dels vermells tipus cor de bou o els de pera, tenen més cos i donen molt bon sabor.

    Salut i bona cuina.

    ResponElimina
  9. Un autèntic arròs a la cubana!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  10. MMMM, en salchiches no le provat mai pero deu estar boooniiiisim

    ResponElimina
  11. I'm appreciate your writing style.Please keep on working hard.^^

    ResponElimina
  12. Aquest arròs a la cubana no és el que trobes als menús,eh?...Aquest és de categoría!!!A reveure Sara.

    ResponElimina
  13. I que ve que entra l'arròs a la cubana veritat?

    ResponElimina
  14. Si le hubieras preguntado a Miguel ...
    ¿ Te gusta el arroz a la cubana?
    Te hubiera dicho...
    !!! Siiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
    Pero yo solo se lo hago dos veces al año. ajajajaaj.
    Que malazoi. je je

    ResponElimina
  15. Un clàssic que agrada a tothom! La salsitxa a casa no la posàvem, però així encara ha de quedar més bo ;)

    ResponElimina