dijous, 14 d’octubre del 2010

Espaguetis amb escopinyes de l'Ada

El llibre de l'Ada Parellada Com fet a casa, es una petita meravella, especialment per qui no li agradi cuinar massa ni complicar-se la vida amb la preparació dels plats, com a la meva germana. Per això li vaig comprar. El primer que ens va cridar l'atenció foren aquests espaguetis i els varem fer, us els aconsello!

Ingredients:
- espaguetis
- llauna d'escopinyes (l'Ada aconsella la marca Pay Pay)
- alls
- bitxos
- oli verge d'oliva

Pelar i tallar a làmines els alls, afegir-los en una cassola amb oli juntament amb els bitxos. Quan els alls comencin a daurar retirar, alls i bitxos, de l'oli i reservar.
Colar les escopinyes tot guardant-ne el liquid.
Bullir els espaguetis i afegir-los a la cassola juntament amb el líquid de les escopinyes. Donar unes voltes per tal qe agafin el gust de l'oli (no hi varem posar els bitxos) i del suc.
Afegir els alls i les escopinyes i servir.

El segon cop que els vaig fer (foto), al fregir els alls hi vaig afegir uns tomàquets secs en oli tallats petits.

12 comentaris:

  1. uau!!! que bé!
    moltes gràcies per fer-ne difusió.
    això dels tomàquets secs.....molt bona idea!!!!

    ada Parellada

    ResponElimina
  2. jo també tinc el llibre de l'ada i em va fer molta gràcia trobar receptes com aquesta, molt similiar a una que em feia per anar ràpid i menjar la pasta amb menys greixos que si hi posés sofregits i cremes de llet. la veritat és que el llibre té receptes molt divertides i fàcils que segur que agradaran a la teva german (i a tu també, pel que veig!)

    ResponElimina
  3. Sara Maria, jo li tinc una mica de por als picants i això del bitxo... ara que si l'Ada ho proposa i tú ho refermes ho haurè de tastar, oi?

    :)

    ResponElimina
  4. He sentit a parlar força de l'Ada i m'agrada veure les seves receptes. Aquests espaguettis, em semblen molt originals, senzills, bons i saludables!A reveure.

    ResponElimina
  5. Jo també faig aquesta recepta i queda boníssima, m'encanta...

    Petonets

    ResponElimina
  6. Starbase, si tens compte de no deixar-hi després el bitxo (i sols posar-ne un, jo en vaig posar més) li dona un toc de picor genial!

    ResponElimina
  7. L'altre dia -bé, ja en fa bastants-, vaig sentir, a RAC1, una entrevista a l'Ada Perellada i vaig pensar que em compraria el llibre: És la simpatia personificada, de debò! Ara, quan surti cap a la feina, passaré per la llibreria, que és al costat de l'estació del tren i me'l compraré. Em va fer gràcia perquè et pot treure de més d'un "apuru", i si en Manel també ho confirma, segur que serà una bona compra.

    Una abraçada!

    ResponElimina
  8. La veritat és que en faré alguna que altre... Són especialment bones per quan tornes de la feina i tens el temps just i poques ganes d'estar-te a la cuina

    ResponElimina
  9. Mira, a mi em passa una mica com a l'Starbase. No sabia si comprar-me el llibre, però si tu el recomanes ho veig d'una altra manera.

    I la recepta, genial!! Per cert, es "portable" en tupper, no? Tu què creus?

    Besets!

    ResponElimina
  10. la meva mare sap que m'encanta aquesta recepta i moltes vegades si menjo a casa seva me la prepara, ella també li posa orenga

    bon cap de setmana

    ResponElimina
  11. Una recepta ben fàcil i que ha d’estar extraordinària
    Petons

    ResponElimina
  12. Massitet, crec que si, que és portable amb tupper!

    ResponElimina