Ingredients:
- una col
- una ceba grossa
- dues patates
- mantega
- oli d'oliva verge
- sal i pebre
- quatre formatgets
- un litre de brou vegetal o de pollastre
- 1/2 d'aigua
En una olla posem una nou de mantega, un rajolí d'oli i la ceba tallada a trossos. Li donem unes voltes i hi afegim la col tallada també a trossos, les patates a daus, el brou i l'aigua. Jo vaig fer servir brou de pollastre Aneto que m'agrada molt.
Ho deixem bullir. Quan la col i la patata estiguin cuites ho enretirem del foc i ho triturem amb la batedora elèctrica o vas americà (aquest últim ho deixa finíssim), tot afegint-hi els quatre formatgets.
Salpebrem al gust i llestos!
La varem servir amb ceba cruixent a sobre.
El sofregir una mica la ceba abans li va donar un gust diferent i molt bo.
Un plat calent que amb aquet temps entra molt bé
ResponEliminaPetons
Mmmmm! Un plat vegetarià d'allò més saludable i apetitós... M'anoto la recepta!
ResponEliminaSalutacions!
La Taula d'en Bernat
Guapaaaaaaa!!!
ResponEliminaTinc tota mena d ecremas, peor de col no.
M'encanat.
Petonssssssssssss
Hola guapa tu,...
ResponEliminaamb aquest dies de fred .,,un plat com aquest de 10...
mil petonets Susanna
A mi la col m'agrada molt i aquesta crema t'ha quedat molt i molt abellidora. Salutacions
ResponElimina