Ingredients:
- 250 gr. de farina de força
- 1 cullerada petita d’herbes seques
- 120 gr. de mantega pomada
- 180 ml de nata
- sal
Les herbes que vaig fer servir jo van ser herbes de provença, però es poden fer servir farigola, romaní, orenga, alfàbrega o una barreja de les que ens agradin més.
Posar en un bol la mantega tallada a trossets, barrejar-la amb la farina a poc a poc, amb les mans, sense treballar-la en excés. Afegir la nata, la farigola i la sal.
Fer-ne una bola, la emboliquem amb paper film i la reservem a la nevera com a mínim una mitja hora.
Treure la massa i estirar-la. Amb ajut d’un tallador anar tallant les galetes i posar-les sobre un paper de forn o silicona en una safata.
Punxar-les amb ajut d’una forquilla i enfornar-les a 180ºC durant uns 15 minuts.
sara maria, has començat l'any molt pastissera i amb bones receptes, ho celebro, i que segueixi així!
ResponEliminaMmmmm, aquestes estrelles es veuen celestials! N'agafo un parell perquè il·luminin el meu camí durant aqust any 2011;-)
ResponEliminaUna forta abraçada i molt bon any també per tu.
Quines galetes més bones!!! Me les apunte per a dur-ne un dia a l'institut. Fan molt bona cara i les veig molt senzilletes. Salutacions
ResponEliminaJo no sóc molt de galetes, però aquestes amb les herbetes m'han picat la curiositat i despertat el cuquet :)
ResponEliminaI amb matafaluga i quan les treus pintadetes d'anís....
ResponEliminaAmb qualsevol herbeta boníssimes!
PTNTS
Dolça
Mmmm que bones segurament quan hageja cremat els excesos d'estes festes les fare :D
ResponEliminaUnes galetes d’allò mes additives, i una forma d’acabar amb els torrons, deliciosas
ResponEliminaBon Any 2011
Petons
Què originals les galetes d'herbes, les haurem de provar que sembla que han de ser boníssimes!
ResponEliminaPetons,
Sandra
Hola he entrat al teu bloc i aquestes galetes em semblen d'alló més bo, però resulten dolces o salades?.
ResponEliminaPilar, salades, no porten pas sucre!
ResponElimina