Ingredients:
- 400 gr. de patates
- 100 gr. de pernil d’ànec
- 1 ceba vermella
- 1 poma granny
- cebollí picat
- oli d’oliva verge
- vinagre de vi
- sal i pebre
Pelar i coure les patates al vapor o en aigua salada. Refredar i tallar a rodanxes fines.
Picar la ceba.
Rentar i tallar la poma a tires fines (sense pelar-la).
Picar el cebollí.
Barrejar-ho tot en un bol juntament amb el pernil d’ànec.
Fer una vinagreta amb l’oli, el vinagre, la sal i el pebre.
Amanir uns 30 minuts abans de servir.
Mmmmmm, aquesta setmana he començat ja la temporada oficial d'amanides :)))
ResponEliminaUna amanida refrescant però que omple.... me l'apunto... petons gastronómics
ResponEliminaNyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!
ResponElimina:-)
Oooooh!! una amanida original i deliciosa!!
ResponEliminaAra bé el temps de les amanides, i aquesta te molt bona pinta
ResponEliminaPetons
Molt bona, i ara que comença la caloreta...
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Trobo que la poma verda i l'ànec combinen d'allò més bé. I la ceba morada li dóna un toc de color molt bonic!
ResponEliminaPetons!
La Taula d'en Bernat