Aquesta és la típica recepta d’aprofitament, d’aquelles d’obrir la nevera i… A veure que hi ha? Les variacions depenen del que es hi ha a la nevera donen molt de joc.
Ingredients:
- carbassó
- restes de rostit de pollastre
- un porro petit
- una mica de midó de blat de moro (Maizena)
- un rajolí de nata líquida
- sal, pebre
- restes de barreja de tres formatges ratllats
Picar el porro i posar-lo en una cassola amb oli al foc.
Tallar el carbassó longitudinalment i buidar-lo. Picar el que hem tret i afegir-lo a la cassola amb el porro.
Passar un o dos minuts, depèn de la mida, el carbassó buidat pel microones i reservar.
Trinxar les restes de rostit de pollastre i afegir-los a la cassola, salpebrar.
Afegir una mica de midó de blat de moro, donar-li unes voltes i afegir un rajolí de nata líquida, sols per que quedi lligat.
Omplir amb la barreja els trossos de carbassó i cobrir amb la barreja de formatges.
Gratinar.
La de bones receptes que surten de la cuina d’aprofitament
ResponEliminaMolts petons
Aquestes receptes van molt bé per aprofitar totes les sobres
ResponEliminaEm sembla una recepta pefecte.
ResponEliminaJo també sóc fan de la cuina d'aprofitament! T'han quedat uns carbassons farcits fantàstics i amb ben poca feina, eh?
ResponEliminaFins aviat!
La Taula d'en Bernat