La recepta l’he adaptat per panificadora del llibre Hecho a mano de Dan Lepard.
Ingredients:
- un cub de llevat fresc
- 350 ml de llet fresca sencera
- 20 gr. de melassa d’arròs
- 250 gr. de farina fluixa per a postres
- 250 gr. de farina de força
- una cullerada petita de sal
- 25 gr. de mantega
En un bol que pugui anar al microones posar la llet i la mantega a trossos. Amb un minut en vaig tenir prou per tal que la mantega es desfés.
Afegir-hi el llevat esmicolat i remenar per que es desfaci be.
Posar la barreja de llet a la panificadora, juntament amb la melassa.
Afegir les farines i finalment la sal.
Programar a pa dolç (la panificadora de Lidl és el programa 4), 750 gr. i el mig cuit (a mi no m’agrada massa torrat).
que pan mas rico, felididades,lo probare
ResponEliminaL'hauré de provar, té pinta de suau i esponjós. Tinc la panificadora en exclusiva pel pa pku dels nens. Dimecres vaig fer la massa per la coca i la maquina va respondre bé. Buscaré la melassa d'arròs que no sé que és. Petons.
ResponEliminaJo que buena pinta tiene esa receta.
ResponEliminaLa recepta original porta xarop d'auró o de caramel; jo tenia la melassa a casa i ho vaig canviar. En pots trobar a les botigues de productes ecològics
ResponEliminaI si no tinc melassa d'arròs què hi poso al seu lloc?
ResponEliminaPTNTS
Dolça
renoi, com progresses amb la panificadora. de seguida que l'he vist, he pensat que el podria fer, que el pa de llet a casa ens agrada a tots, però això de la melassa d'arròs no sé pas ni què és? és imprescindible o el puc fer sense?
ResponEliminaCom us deia la recepta original porta xarop d'auró, jo vaig posar melassa per que en tenia i no tenia xarop. Amb mel també ha de quedar be, i si no amb sucre de canya.
ResponEliminaEt dic el mateix que el mestre Manel: algú està fent els deures que jo no faig amb la panificadora...hehehe.
ResponEliminaUna bona pensada el pa de llet. Ens hi posarem :)
No soy muy amante del pan pero al pan de leche le tengo especial cariño.. Lo había visto en bollos pero no como molde. ¿Sin panificadora se podría hacer? Es que le tengo miedo a hacer pan sin panificadora...
ResponEliminaun saludo!!!!
Arantxi, en el libro "Hecho a mano" la receta és para hacerla sin panaficadora.
ResponEliminaTot just començo a fer els deures... Vaig penjant els que es poden menjar... No us penseu pas que a la primera surten!! Aquest mateix el vull provar amb llevat sec...
ResponEliminaQuin pa més abellidor!!! I jo que tinc la panificadora i, com que estic a règim, no la faig servir!!! Aquest estiu m'he de posar a fer pa novament. Potser faré algun pa semblant a aquest. Besades
ResponElimina