dilluns, 20 de juny del 2011

Pastís tatín de carbassa

La recepta la varen fer al programa Cuines de TV3 i anava acompanyat de iogurt i de sorbet de mandarina. Jo sols vaig posar-hi una cullerada petita de iogurt. La recepta la podeu veure aquí.

Ingredients:
- 400 gr. de carbassa laminada
- 150 gr. de sucre
- 40 gr. de mantega
- canella en pols

Posar en una cassó al foc el sucre i la mantega i deixar que es caramel•litzi.

Al fons d’un motlle posar una mica del caramel que hem fet, a continuació una capa de carbassa. Continuar amb caramel, una mica de canella i una altra capa de carbassa. Anar fent capes fins que acabem.

Posar al forn a 160ºC durant 35 minuts.
Deixar refredar abans de desemmotllar.

Jo sols vaig posar canella en pols en una de les capes, però suposo que va al gust de cadascú.

5 comentaris:

  1. Uei, Sara! Totes les tatins m'agraden bona cosa! Tinc un llibre que n'explica de salades i tot!

    Emperò de carabassa no n'hi havia cap! Aquesta me l'anotaré!

    ResponElimina
  2. En tens al teu de salades? Jo en tinc una de carxofes i una de tomàquets.. Però quines més tens??? Ara el miro!

    ResponElimina
  3. Nosaltre en fem sovint de tatins, però de carbassa no se m'hagués acodit mai!!!
    molt bona

    ResponElimina
  4. la carbassa en les postres m'encanta, i aquesta tatin m'ha agradat molt. veig que no porta la base o barret, segons com es miri, de pasta brisa o pasta de full, segur que també hi quedaria bé, i amb una bola de gelat d'aocmpanyament... hummmm!

    ResponElimina
  5. me ha gustado mucho tu receta, muy orginal, me recuerda que cuando hice la compra x carritus.com, ya apetecía algo como lo que me explicas,te felicito, muy clara y buena.

    ResponElimina