dissabte, 2 de juliol del 2011

Amanida de ruca amb vinagreta de melmelada de pebrot

Anava amb presses, obrir la nevera i fer una amanida.

Ingredients:
- dues cullerades de melmelada de pebrot escalivat amb vermut del Rebost de l’Empordanet
- una bossa de ruca
- dos talls de formatge tendre de cabra al pebre
- cinc anxoves
- oli i vinagre

En un plat servir la ruca, tallar el formatge a talls llargs i afegir-los a la rúcula.
Picar les anxoves i repartir-les per sobre l’amanida.

En un bol posar la melmelada de pebrots, oli i una mica de vinagre (jo en vaig posar ben poc).
Amanir.

No hi he posat sal per què les anxoves li donen el toc de sal necessari.

7 comentaris:

  1. Sembla mentida quin joc dónen les melmelades,eh?...Una amanida refrescant molt adient a la caloreta.Una abraçada.

    ResponElimina
  2. M'he adonat que no estava de seguidora teva, però ara em quedo a la teva cuina i amb aquesta amanida.
    Petons.

    ResponElimina
  3. M'encanta hem prenc nota per ferla este estiu

    ResponElimina
  4. M'encanta la ruca i la melmelada de pebrot li dóna un toc dolcet i refrescant alhora!

    Petons!
    Anna

    ResponElimina
  5. M'encanten les vinagretes de melmelades!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  6. Que bé que entren les amanides, quan fa calor, si no també, sobretot amb el gran joc que donen
    Petons

    ResponElimina
  7. Molt bona aquesta amanida, me encanta la melmelada.
    Petons maca

    ResponElimina