Anava amb presses, obrir la nevera i fer una amanida.
Ingredients:
- dues cullerades de melmelada de pebrot escalivat amb vermut del Rebost de l’Empordanet
- una bossa de ruca
- dos talls de formatge tendre de cabra al pebre
- cinc anxoves
- oli i vinagre
En un plat servir la ruca, tallar el formatge a talls llargs i afegir-los a la rúcula.
Picar les anxoves i repartir-les per sobre l’amanida.
En un bol posar la melmelada de pebrots, oli i una mica de vinagre (jo en vaig posar ben poc).
Amanir.
No hi he posat sal per què les anxoves li donen el toc de sal necessari.
Sembla mentida quin joc dónen les melmelades,eh?...Una amanida refrescant molt adient a la caloreta.Una abraçada.
ResponEliminaM'he adonat que no estava de seguidora teva, però ara em quedo a la teva cuina i amb aquesta amanida.
ResponEliminaPetons.
M'encanta hem prenc nota per ferla este estiu
ResponEliminaM'encanta la ruca i la melmelada de pebrot li dóna un toc dolcet i refrescant alhora!
ResponEliminaPetons!
Anna
M'encanten les vinagretes de melmelades!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Que bé que entren les amanides, quan fa calor, si no també, sobretot amb el gran joc que donen
ResponEliminaPetons
Molt bona aquesta amanida, me encanta la melmelada.
ResponEliminaPetons maca