dijous, 11 d’agost del 2011

Pizza de carbassó i tonyina

M’agrada la massa de pizza de Buittoni Finissima, molt fina i quadrada, i gairebé sempre en tinc una a la nevera, és una pizza d’aquelles d’obrir la nevera i veure que hi ha.

Ingredients:
- una massa de pizza Buittoni Finissima
- un carbassó
- una mica de crema de llet (millor creme fraiche)
- sal i pebre
- una llauna de tonyina al natural
- restes de formatges
- un raig d’oli d’oliva verge

Estendre sobre una safata per anar al forn la massa de la pizza i pintar-la amb la crema de llet.

Laminar el carbassó finament i repartir-lo sobre la massa de pizza. Salpebrar.
Esmicolar la tonyina i repartir-la per sobre el carbassó.

Ratllar els formatges, jo el passo per la picadora, i empolsinar la pizza amb la barreja. Posar-hi un raig d’oli i al forn fins que estigui cuita i els formatges desfets.

S'hi pot posar també, sota el carbassó, una mica de ceba tallada molt fina.

9 comentaris:

  1. Sara, una pizza que és una delícia. Saps que la provaré aquesta base? perquè avui mateix menjaríem pizza pero no tinc ganes de posar-me a amassar, ja ho vaig fer dissabte.
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. m'encanta el carbassó a la pizza! ara fa temps que no en menjo! me n'has fet venir ganes! per demà sopar va! jaja petons

    ResponElimina
  3. mmm que bona pinta pero tinc que cuidar molt l'alimentacio encara aixina ho probare

    ResponElimina
  4. Hola guapa, yo la hago casi idéntica, pero con la base de tomate, y también es de la casa Buitoni.
    Hoy he comido una de 4 quesos.
    Besos

    ResponElimina
  5. Es veu molt lleugera.

    S'haurà de tastar.

    ResponElimina
  6. Una pizza de aprovechamiento muy rica, además el calabacín a la pizza le queda genial!
    Palmira

    ResponElimina
  7. Gràcies a la lectura del teu blog, vaig descobrir la "massa de pizza de Buittoni Finissima"... No soc gens expert el el tema pizza...

    Total... que en vaig comprar per fer una "Tarta Flambé" amb Munster que vaig veure a fer aquest estiu a Alsàcia i oli en un llum".

    Salut!

    ResponElimina
  8. Amb Munster... MMmmm... Ja penjaràs la recepta, no?

    ResponElimina
  9. No la he publicat ja que ara en publico molt poques... Però sobre la massa molt fina, posar un formatge tipus Philadelfia i repartir de manera regular trossos de munster i aconseguir que quedi molt cruixent...

    ResponElimina