M'agraden molt les ales de pollastre, si hagués d’escollir una part del pollastre sens dubte serien les ales (amb punta inclosa!). Aquestes les vaig fer l’altre dia en un dit i fet, tenia pressa i les vaig fer al microones. Com que hi vaig posar mostassa no els hi vaig posar gens de sal, la veritat no la necessitàven.
Ingredients:
- sis ales de pollastre
- tres cullerades soperes de crème fraîche
- dues cullerades de postres de mostassa de Dijon
En un bol que pugui anar al microones barregem la crème i la mostassa.
Netegem les ales, tot cremant-les a la flama. Les tallem per parts i les posem en el bol. Barregem per tal que totes les ales quedin mullades amb la crema.
Tapem amb paper film i ho posem al microones deu minuts.
Ho treiem i ho tornem a barrejar.
Ho posem un altre cop al microones cinc minuts. A menjar!
Si es volen torrar una mica es poden posar al grill del microones o del forn una estona.
Si no teniu crème fraïche ho podeu fer amb iogurt grec.
Mmmm... les ales! També és la meva part preferida del pollastre, així ben rossetes! I amb la mostassa, la fas sana i sense sal! Petons
ResponEliminatienen que estar buenas tambien con esta salsa que le da un sabor diferente y bueno al pollo
ResponEliminaLes ales estan bones de totes les maneres.
ResponEliminaPetons
Si no és amb ales ho faré amb cuixete. La mostassa amb el pollastre m'encanta!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
A mi també m'agraden molt les aletes i les cuixetes de pollastre. Aquesta recepta l'he de fer, segur!!! Quina bona pinta i què fàcils de fer!!!! Me l'apunte!! Besades
ResponEliminaHola Sara Maria, guapa tu
ResponEliminaEn primer lloc et desitjo un BON ANY
ets de les meves a mi també es lapart que més m´agrada
em permís anoto la teva proposta tant bona
mil petonets Susanna
Ja veig que la part de les ales té èxit, :). Bon any Susanna!
ResponElimina