És una actualització d'una recepta que vaig penjar aquí. Va quedar d'allò més bona.
Ingredients:
- dos pits de pollastre
- una o dues cebes grans de figueres
- mitja carbassa (de les allargades)
- llet de coco
- sal i pebre
- curri, preferiblement picant
- mantega
- rajolí d'oli d'oliva verge
Tallar la ceba en juliana i fregir-la en una paella amb la mantega i un rajolí d'oli.
Donar-hi unes voltes (a mi m'agrada una mica crua per que es noti) i afegir-hi la carbassa tallada a daus de la mateixa mida que tallarem els pits de pollastre. Deixar coure.
Quan la carbassa comenci a estar cuita afegir el pit de pollastre tallat a daus (com he dit de la mateixa mida que els de carbassa).
Un cop el pollastre estigui cuit salpebrar i afegir el curri, remenar i afegir-hi la llet de coco.
Deixar coure una estona i servir.
Es pot afegir a l'últim moment porradell picat per sobre.
Bona idea, Sara Maria! Sempre faig pollastre amb curri, jo. Això de fer-ho amb carbassa m'ha agradat molt! I amb coco... nyam! Petons
ResponEliminaQuina combinació!!
ResponEliminaEt felicito!!
Et vull seguir i no se com fer-ho...no tinc facebock
Jo abans no sabia ni què era el curri, perquè sóm una mica sosos i no mengem coses picants, però m'ha sortit una filla a qui li encasnten les espècies i ara fins i tot li estic agafant gustet!!!
ResponEliminaAquest pollastre amb carbassa ha de ser deliciós!
Petons
Jordi, al final de la pagina del bloc hi ha l'opció de subscriure't!!! No cal tenir facebook!!!
ResponEliminaGenial Como idea! Lo gare!
ResponElimina