En un d'aquells sopar on cadascú porta alguna cosa per a compartir, algú va dur aquesta amanida. Acompanya bé els embotits, carns i fins i tot peix.
Les quantitats de cada ingredients són al gust i s’hi poden afegir d'altres.
Ingredients:
- 200 gr. de blat per a cuscús
- una poma golden
- mitja magrana
- codonyat
- un bon grapat de nous
- oli d'oliva verge
- sal
Preparem el cuscús segons les instruccions de l’envàs i el deixem refredar.
Desgranem la magrana en un bol. Hi afegim el codonyat tallat a daus ben petits. El grapat de nous, generós, també esmicolades. Tallem la poma a daus petits i l’hi afegim.
Finalment hi afegim el cuscús i un raig d'oli. Salem al gust i llestos!
una bona proposta d'amanida, amb el cuscús deu quedar deliciós!!
ResponEliminaM'agraden molt les amanides amb fruites i aquesta amb cous cous té una pinta extraordinària!
ResponEliminaHe anat a comprar un paquet de cuscús, m'ha agradat el que has preparat. Aveure si el sé coure
ResponElimina