dimarts, 6 de novembre del 2012

Amanida de cuscús amb fruites

En un d'aquells sopar on cadascú porta alguna cosa per a compartir, algú va dur aquesta amanida. Acompanya bé els embotits, carns i fins i tot peix. 
Les quantitats de cada ingredients són al gust i s’hi poden afegir d'altres.

Ingredients:
- 200 gr. de blat per a cuscús
- una poma golden 
- mitja magrana 
- codonyat 
- un bon grapat de nous 
- oli d'oliva verge 
- sal 

Preparem el cuscús segons les instruccions de l’envàs i el deixem refredar.

Desgranem la magrana en un bol. Hi afegim el codonyat tallat a daus ben petits. El grapat de nous, generós, també esmicolades. Tallem la poma a daus petits i l’hi afegim.

Finalment hi afegim el cuscús i un raig d'oli. Salem al gust i llestos!

3 comentaris:

  1. una bona proposta d'amanida, amb el cuscús deu quedar deliciós!!

    ResponElimina
  2. M'agraden molt les amanides amb fruites i aquesta amb cous cous té una pinta extraordinària!

    ResponElimina
  3. He anat a comprar un paquet de cuscús, m'ha agradat el que has preparat. Aveure si el sé coure

    ResponElimina