Aquest és potser el pa que més m'agrada (anem millorant), el faig sovint sols variant el productes afegits, algun cop flocs de civada i sègol, altres llavors de carbassa i gira-sol... O fins i tot una barreja que fan a l’Antiga Casa Torras especial per a panificadora amb llavors de lli, sèsam... M’encanta el gust suau de que li dona la Saaz Damm, sense estridències.
Ingredients:
- 1 ampolla de Saaz Damm
- 200 gr. de farina d’espelta integral
- 300 gr. de farina de força
- 100 gr. de flocs de civada i sègol
- 20-25 gr. de llevat sec (depèn del llevat)
- una cullerada sopera d'oli d'oliva verge
Posem la cervesa, les farines, els flocs, el llevat i l’oli d'oliva a la panificadora.
Programem a pa esponjós (2 de la panificadora de la Lidl), 750 gr. i mig torrat o torrat.
Quan acabi de coure el pa el traiem i el deixem refredar sobre una reixeta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada