dissabte, 6 de juliol del 2013

Crema de nous i gambes

La segona de les receptes que la Mireia Carbó va fer el dia que acomiadava el Club Social Caprabo. 

Ingredients:
- 100 gr. de nous
- 250 gr. de gambes
- 1 quilo de patates
- 1 porro
- 1 litre d'aigua
- oli d'oliva verge
- sal

Sofregir les gambes en una mica d'oli d'oliva calent, millor en una olla. No aixafarem els caps per què si no donarien massa gust. Però els podem guardar per fer alguna altre recepta. Reservar-les.

En el mateix oli sofregir el porro picat.
Després d'uns minuts afegir les patates esberlades, l'aigua i deixar-ho coure tapat.
Quan les patates estiguin toves afegir les nous, menys unes que farem servir per decorar, i deixar coure cins minuts més.

Triturar-ho fins aconseguir una crema fina.

Servir la crema acompanyada de les gambes pelades i nous trossejades.



5 comentaris:

  1. Aquesta cremeta sense títol, ideal per a un sopar a la fresca!!! Ha d'estar brutal!!!Ptnts

    ResponElimina
  2. Tenies tota la raó Marta, no tenia títol!!! I si, és molt bona a qualsevol temperatura!

    ResponElimina
  3. Que bona aquesta crema! a mi com que m'agraden calentetes me la guardo per quan faci fresca ;)

    ResponElimina
  4. Hola Sara, soc en Francesc, de SBD. M'apunto aquesta recepta estiuenca, perquè dissabte vull donar-li una sorpresa a la Maria, i amb aquesta calor....

    ResponElimina
  5. Hola! He vingut de visita!
    Crec que aquesta crema m'encantaria!!!
    Com enyorarem les classes de la Mireia! Sort que almenys la podem tornar a sentir per la ràdio!! ;)
    Molts petons!!!

    ResponElimina