Al Manel el vaig conèixer en una trobada de gastroblocaires a Mas Alba. Allí ens va presentar el que era en aquell moment el seu projecte, El Rebost de l'Empordanet. Després de traspassar-lo a mans de Can Tuies que hi ha afegit nous productes i sabors sense rebaixar-ne la qualitat (us els recomano), ara en comença un de nou Cat·txup, una salsa de tomàquet amb verdures, 100% natural, amb un punt de picant. En vaig comprar un pac de quatre pots a la botiga de Llepadits, i vaig poder comprovar amb la primera prova que era molt versàtil i que dona molt de joc.
Aquesta és la primera de les receptes que he fet.
Ingredients:
- mig conill
mig pot de Cat·txup
- bolets variats
- un got de vi blanc
- oli d'oliva verge
En una cassola daurem els talls de conill.
Mentre netegem els bolets i els saltegem en una paella. Reservem.
Un cop el conill estigui daurat li afegim el got de vi blanc i la salsa Cat·txup, deixem coure per tal que el conill s'acabi de fer i redueixi la salsa.
Un quart d'hora abans d'apagar-lo els destapem i afegim els bolets, deixem faci xup-xup una mica més.
La salsa dona gust barrejar-la amb un puré de patata o arròs d'acompanyament. N'hi ha per sucar-hi pa!
Hauré de mirar de trobar questa salsa tan bona!!! Quina recepta!!! Que bona!!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Realment temptador, Sara Maria.
ResponEliminaTe bona pinta. Ja la faré. Gràcies per compartir.
ResponEliminaJoan. Serra d'Ordal.