Animeu-vos a participar!
Ingredients:
- 200 gr de pasta amb sípia o normal
- una llauna petita de tonyina
- una llauna de musclos
- sis barretes de surimi
- un pot petit d'olives farcides
- dues cullerades soperes de salsa de tòmaquet
- una ceba gran
- oli d'oliva verge
- sal
- un raig de vi blanc (opcional)
Posem a bullir aigua per fer-hi coure la pasta. Jo vaig fer servir espaguetis de sípia.
Mentre piquem ben fina la ceba i la posem en una paella amb un rajolí d'oli. Salem i tapem per que es faci amb el seu propi vapor.
Com que m'agrada que es noti i no estigui massa cuita, abans que estigui cuita del tot afegim el tomàquet. Pot ser tomàquet triturat o sofregit. Li donem dos voltes i afegim el vi.
Deixem reduir.
Piquem les barretes de surimi, les posem en un bol.
Escorrem la tonyina, que pot ser en oli o al natural, i l'afegim al bol.
Fem igual amb els musclos.
Tallem per la meitat les olives i es afegim al bol.
Un cop tinguem el sofregit llest també l'afegim al bol i remenem.
Posen al plat una ració de pasta i a sobre dues o tres cullerades soperes de salsa marinera.
Els italians diuen que la pasta amb peix no porta formatge, jo no n'hi vaig posar.
Trobe que és una recepta deliciosa!! No sabia jo això que la pasta amb peix no duia formatge. Bo és saber-ho! Besets
ResponEliminacada granet compta! abraçades.
ResponEliminaSegur que estava molt bona!!!
ResponElimina