dimecres, 25 de juliol del 2018

Arròs (negre) amb xipirons i rossinyols


Els rossinyols els varem comprar al mercat de la Seu d'Urgell i no sé que pesava a safata, era gran. He afegit els alls tendres i les cebes, malgrat que el brou Aneto ja en porta, per què ens agrada molt la ceba i l'all a casa.

Ingredients:
- 1 brou Aneto per arròs negre
- 600 gr de xipirons
- rossinyols
- un raig de vi ranci
- 4 alls tendres
- 4 escalunyes
- 230 d'arròs bomba
- sal i oli verge d'oliva

Picar les escalunyes i els alls. Reservar.
Netejar, si cal els xipirons, posar-los en una cassola al foc amb un raig d'oli d'oliva.
Donar-los unes voltes i afegir les escalunyes i els alls picats. Afegir el vi ranci i deixar evaporar.
Després afegir el brou.

Quan comenci a bullir afegir l'arròs. I deixar fer el temps que marca el paquet.

Mentre, netegem els bolets i els saltegem en una paella. Quan manquin cinc minuts per tenir l'arròs a punt, els afegim a la cassola, els hi donem unes voltes i, quan l'arròs estigui llest, bon profit!

Es pot menjar tal qual o afegir una picada de julivert per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada