Delícies del rebost

Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!

▼
dimecres, 26 de març del 2025

Pep Salsetes, el guardià de la cuina

›
  Un savi de la cuina catalana, rescatador de llavors i receptes catalanes perdudes Podeu veure el reportatge a: Sense ficció
diumenge, 14 d’abril del 2024

Amanida de faves, endívies i capipota

›
  Ingredients: faves petites endívies capipota fulles de menta fresca suc de llimona oli d’oliva verge sal i pebre Passar les faves per la p...
dimecres, 10 d’abril del 2024

Humus de faves i menta

›
Ingredients:   faves menta fresca tahina un gra d’all suc de llimona oli d’oliva verge pebre vermell fumat (de la Vera) Es fan bullir les fa...
diumenge, 3 de setembre del 2023

Filet Wellington

›
Vaig trobar aquesta recepta de filet de bou Wellington a Gastronosfera , aquí, i aquest estiu l’he fet. El vaig fer amb vedella d’Andorra i ...
1 comentari:
dimecres, 23 d’agost del 2023

Peus de porc al vermut

›
Quan compres a mercat, sempre cal escoltar i aprendre dels venedors quan expliquen com tractar i cuinar un producte, però també, com va ser ...
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sara Maria

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
Amb la tecnologia de Blogger.