tag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post308670243865911625..comments2024-02-06T12:47:17.351+01:00Comments on Delícies del rebost: Peix en escabetxSara Mariahttp://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-52374304168434261792008-04-15T23:03:00.000+02:002008-04-15T23:03:00.000+02:00Gina: el mateix vaig pensar jo.Latiquismiquis: apu...Gina: el mateix vaig pensar jo.<BR/>Latiquismiquis: apuntat!Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-6266557635404042902008-04-15T20:10:00.000+02:002008-04-15T20:10:00.000+02:00mmm curiòs això de la llet d'ametlles...m'ofereixo...mmm curiòs això de la llet d'ametlles...m'ofereixo a tastar-ho!<BR/>Cuida'tlatiquismiquishttps://www.blogger.com/profile/14054210344922189442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-58349261313784420212008-04-15T10:22:00.000+02:002008-04-15T10:22:00.000+02:00mm bonissimes, jo a vegades en faig per aixo de la...mm bonissimes, jo a vegades en faig per aixo de la llet d'ametlles ha de ser algo magic.<BR/>felicitats altre vegadaginahttps://www.blogger.com/profile/16289313628502317066noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-44354975208620805142008-04-14T11:59:00.000+02:002008-04-14T11:59:00.000+02:00M'encanta que recomani posar ingredients "si en te...M'encanta que recomani posar ingredients "si en tens". L'autor entenia com funcionen les cuines de veritat!Mar Calpenahttps://www.blogger.com/profile/08107881872959048167noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-60901345233853455422008-04-14T07:07:00.000+02:002008-04-14T07:07:00.000+02:00Bonisim a mi que les sardines no em matan en escab...Bonisim a mi que les sardines no em matan en escabetx ummmm.Striperhttps://www.blogger.com/profile/05732049290314976562noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-16059311039400989332008-04-13T19:37:00.000+02:002008-04-13T19:37:00.000+02:00El que em va cridar l'atenció de la recepta fou l'...El que em va cridar l'atenció de la recepta fou l'ús de la llet d'ametlles. Aniré provant a veure que en surt, quan aconsegueixi fer-la menjable us penjo quantitats i procès.Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.com