tag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post3831509345903982976..comments2024-02-06T12:47:17.351+01:00Comments on Delícies del rebost: Flors de carbassó arrebossadesSara Mariahttp://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-2564714417593634682009-07-28T15:39:56.468+02:002009-07-28T15:39:56.468+02:00Vaja, podria haver tallat les flors de carbassó de...Vaja, podria haver tallat les flors de carbassó de casa i haver-les aprofitat... ara ja vaig de tard, hi ha 8-10 carbassons en ple creixement.<br />Per cert, quin gust tenen? Tenen gust d'arrebossat fregit i prou o bé es nota algun altre sabor?Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-40991822945408826832009-07-23T12:34:51.703+02:002009-07-23T12:34:51.703+02:00Una de les coses que m'agrada de fer arrebossa...Una de les coses que m'agrada de fer arrebossats amb cervesa és que no l'uses tota... hehehe... i no la tiraràs, no? Per fer la coca de trempó ràpida també en faig servir, de vegades, i curiosament sempre és a l'estiu que uso receptes amb cervesa. <br />Aquestes flors de carabací fan molt bona cara. <br />A veure si aviat puc fer una fugida a Barcelona i fem una cerveseta (amb arrebosats o sense)Chishttps://www.blogger.com/profile/02738999255483804116noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-24326037758134400562009-07-22T23:26:33.907+02:002009-07-22T23:26:33.907+02:00Delicioses. Estan dient menja'm!
Una abraçadaDelicioses. Estan dient menja'm!<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-70086095770264647322009-07-22T22:36:11.321+02:002009-07-22T22:36:11.321+02:00Jo les faig amb tempura i també queden boníssimes ...Jo les faig amb tempura i també queden boníssimes !!!!!!!Punt Petithttps://www.blogger.com/profile/09530393500395590451noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-58676872174160675292009-07-22T00:05:43.988+02:002009-07-22T00:05:43.988+02:00per fi ja has utilitzat la inèdit!!! M'encanta...per fi ja has utilitzat la inèdit!!! M'encanta la recepta. Un petonarro bonica.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-7496348518032176662009-07-21T23:18:46.394+02:002009-07-21T23:18:46.394+02:00Què ràpids... Doncs si, va quedar molt bo, però am...Què ràpids... Doncs si, va quedar molt bo, però amb ou molt millor.Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-67932501298717595162009-07-21T23:11:41.156+02:002009-07-21T23:11:41.156+02:00Hola Sara Maria!!!
Penja les fotos que segur que e...Hola Sara Maria!!!<br />Penja les fotos que segur que et va quedar genial la recepta i la foto!<br />Com va quedar amb la Inedit? Combina amb les carxofes i amb els carbassons també? XD<br />Una abraçada!!!Cuineteshttp://cuinetes.bloks.catnoreply@blogger.com