tag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post661412908800010853..comments2024-02-06T12:47:17.351+01:00Comments on Delícies del rebost: Nova classe amb el David Lienas gràcies a BonpreuSara Mariahttp://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-53226822400306867042009-12-05T16:10:38.852+01:002009-12-05T16:10:38.852+01:00Ostres! quina pinta que te aquest plat!! el magret...Ostres! quina pinta que te aquest plat!! el magret d'anec es molt bo i fet d'aquesta manera encara més!!<br />UNA ABRAÇADA!!<br />ISABELIsabelhttps://www.blogger.com/profile/17265765177953924942noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-57268920150141862022009-12-02T19:03:03.677+01:002009-12-02T19:03:03.677+01:00Sara, Com sempre ens ho vam passar be oi?. Aqueste...Sara, Com sempre ens ho vam passar be oi?. Aquestes classes tenen un valor doble, per una banda la gastronòmica i d'altra la trobada amb amics.<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-1601122974093587862009-12-02T16:02:43.207+01:002009-12-02T16:02:43.207+01:00estic d'acord amb tu amb el tema de la pinya i...estic d'acord amb tu amb el tema de la pinya i fins i tot millor amb pinya natural... tot i que en som al·lèrgica... ara me'n fotria un tall entre pit i cuixa!Chishttps://www.blogger.com/profile/02738999255483804116noreply@blogger.com