tag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post819591050672285795..comments2024-02-06T12:47:17.351+01:00Comments on Delícies del rebost: Filet de porc amb mantega maitre d'hotelSara Mariahttp://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-12266363912077956862008-11-27T23:23:00.000+01:002008-11-27T23:23:00.000+01:00Aquesta recepta és molt curiosa per això de la man...Aquesta recepta és molt curiosa per això de la mantega. M'ha fet molta curiositat això del paper d'alumini i film que expliques. Ha de ser molt pràctic. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-45742678069795022692008-11-27T14:26:00.000+01:002008-11-27T14:26:00.000+01:00xulíssim això de congelar la mantega i posar-la de...xulíssim això de congelar la mantega i posar-la després damunt els talls, pintassa de sucar-hi pa i tant (molt pa!!!)<BR/><BR/>Un petómartolinahttps://www.blogger.com/profile/14351581901890061823noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-28432874251762945742008-11-26T12:24:00.000+01:002008-11-26T12:24:00.000+01:00de règim, oi, aquest plat? que bo, amb la gana que...de règim, oi, aquest plat? que bo, amb la gana que tinc!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-33741997100477710102008-11-26T01:31:00.000+01:002008-11-26T01:31:00.000+01:00Per sucar-hi pa!!!!Per sucar-hi pa!!!!Striperhttps://www.blogger.com/profile/05732049290314976562noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8796439818402655414.post-2986663896538582652008-11-26T00:46:00.000+01:002008-11-26T00:46:00.000+01:00Sara Maria, gràcies per compartir aquestes recepte...Sara Maria, gràcies per compartir aquestes receptes tan bones que us ensenyen a totes aquestes classes que assistiu! Això és genial!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.com