dilluns, 24 d’agost del 2009

Salsa de raves

Ingredients:
- 2 manats de raves (10-12 raves cada manat)
- 200 ml. de nata líquida
- 50 gr. de sucre glass
- sal i vinagre


Pelar, rentar i ratllar els raves, afegir-hi la nata líquida i el sucre i batre-ho.
Corregir de sal i posar-hi unes gotes de vinagre (compte!).
Servir fred.

Acompanya cloïsses, salmó fumat...

4 comentaris:

  1. I amb iogurt? ho dic per provar... tot i que m'agraden més les salses amb crema de llet que amb iogurt :)

    Salut!!

    ResponElimina
  2. És una bona opció... Però prefereixo els cogombres amb iogurt...

    ResponElimina
  3. M'encanta!!!
    Jo acostumo a fer un salmó fumat amb salsa d'Idiazábal que queda boníssim i és molt fàcil de fer. però per a l'estiu la crema de raves sembla més refrescant. Ho provaré! I amb el iogurt, tal com diu starbase, segur que queda fantàstica...

    Salutacions!

    ResponElimina
  4. que rico y que refrescante!

    bonito blog,

    pity

    ResponElimina