
- 2 manats de raves (10-12 raves cada manat)
- 200 ml. de nata líquida
- 50 gr. de sucre glass
- sal i vinagre
Pelar, rentar i ratllar els raves, afegir-hi la nata líquida i el sucre i batre-ho.
Corregir de sal i posar-hi unes gotes de vinagre (compte!).
Servir fred.
Acompanya cloïsses, salmó fumat...
I amb iogurt? ho dic per provar... tot i que m'agraden més les salses amb crema de llet que amb iogurt :)
ResponEliminaSalut!!
És una bona opció... Però prefereixo els cogombres amb iogurt...
ResponEliminaM'encanta!!!
ResponEliminaJo acostumo a fer un salmó fumat amb salsa d'Idiazábal que queda boníssim i és molt fàcil de fer. però per a l'estiu la crema de raves sembla més refrescant. Ho provaré! I amb el iogurt, tal com diu starbase, segur que queda fantàstica...
Salutacions!
que rico y que refrescante!
ResponEliminabonito blog,
pity