dilluns, 22 de desembre del 2008

Torró cruixent de blat de moro

També del curs de cuina amb en Pep Nogué gràcies a Bonpreu i a Descobrir Cuina.

Ingredients:
- 400 gr. de xocolata d'entre el 55 i el 70% cacau
- 100 gr. de mantega
- 150 gr. de blat de moro fregit i salat
- 50 ml. d'oli d'oliva verge extra


Deixeu atemperar la mantega fins que tingui una textura de pomada.
Mentrestant, al bany maria o al microones, desfeu la xocolata amb l'oli d'oliva.
Piqueu el blat de moro amb una picadora o morter, just per trencar el gra.

Un cop tingueu la xocolata fossa, barregeu-los bé i deixeu-los baixar a una temperatura de 35ºC, per tal de poder-hi afegir la mantega sens que es separi, no deixeu de remenar. Finalment afegiu el blat de moro barrejeu-ho bé.

Estireu-ho al fons d'una safata, cobert per un plàstic film. Guardeu-ho a la nevera fins que qualli i s'endureixi. Desenmotlleu-lo i talleu-lo, si voleu.

5 comentaris:

  1. Quina recepta tan original i saborosa!!! Ets una artista. Salutacions

    ResponElimina
  2. Ohhhh facil i crec pot ser tota una delicia de sabor i sensacions al paladar.

    ResponElimina
  3. Sara MAria, ja l'he fet!!!! Si demà tinc una estona penjaré la recepta, je je je... Jo l'he fet amb forma de torró, com explica en Jordi a la revista, però així en pocions individuals encara ha de ser més fàcil de fer ;)

    ResponElimina
  4. Deu estar de moda aquest torró perquè avui a un programa de tele també l'han fet.
    També per tu i els teus un bon Nadal !!

    ResponElimina
  5. Oooh, m'encanta i amb kikos!!! ummm deliciós.

    ResponElimina