Inspirada en una recepta de l’Eva Arguiñano.
Ingredients:
- Un tall de cansalada fresca ben gruixut
- una patata
- uns espàrrecs verds
- una branca petita de farigola
- una fulla de llorer
- sal i pebre
Posar en una cassola el tall de cansalada (si cal tallat en dos) coberta d’aigua, afegir la farigola i el llorer i un polsim de sal. Tapar ben tapat i posar al foc mig. Anem vigilant que no es quedi sense aigua. Un cop ben cuita la retirem i li tallem els cantons per que quedin rectes. Reservar.
Pelar la patata i tallar-la en rectangles gruixuts, de la mateixa mida que la cansalada. Posar-los en una cassola amb aigua i sal, tapada, a foc baix, ha de coure sense bullir. Caldrà més temps del normal però hem de vigilar que tinguin consistència i no es trenquin. Reservem.
Netegem els espàrrecs pelant-ne el tall. Reservem.
En una planxa ben calenta amb una mica d’oli, hi posem la cansalada, la patata i els espàrrecs i els deixem coure. Cal que la cansalada quedi ben daurada, que la patata agafi color i que els espàrrecs quedin cuits.
Posar en un plat el tall de patata, a sobre la cansalada i espàrrecs al costat. Salpebrar al gust.
Mmmmm!! la cansalada torradeta amb aqeust acompanyament... que bo!
ResponEliminaMenuda pinta tot lo que tens per qui. Em quedo per seguir-te.
ResponEliminaBon cap de setmana.
Això m'agrada i mooooolt!
ResponEliminaPTNTS
Dolça