
Ingredients:
- 16 llagostins
- 60 gr. d'escalunyes
- 80 gr. de porro
- oli d'oliva verge
- mantega
- 60 gr. de tomàquet pelat i sense llavors (pot ser de llauna)
- 80 gr. de carbassó (la part verda)
- 100 gr. de nata
- 1 rovell d'ou
- 20 ml. de Conyac
- sal i pebre blanc
Netejar els llagostins. Reservar.
Pelar i picar les escalunyes ben fines i posar-les a ofegar en una paella amb la mantega i una mica d'oli d'oliva. Quan comenci a daurar afegir-hi el porro també picat ben petit. Ofegar-lo bé.
Mullar amb el Conyac i deixar evaporar.
Afegir el tomàquet triturat i el carbassó picat ben fi. Salpebrar.
Ofegar fins que sigui una pasta gairebé seca. Barrejar amb els llagostins a daus i mullar amb la nata. Coure lleugerament.
Rectificar de sal i pebre i retirar del foc.
Deixar refredar lleugerament i barrejar-hi el rovell d'ou.
Omplir els motlles individuals on els servireu i gratinar al forn.
7 comentaris:
yo tambien fui al taller del David y las probe y estan muy buena con los llagostins, osea que las tuyas tambien.
Bon Nadal
Miquel
Sara Maria, és una proposta ben xul.la per als dinars que vènen. Com sempre, en David Lienas ha fet un 'jsuta la fusta' :)
Guauuuuuuuuuuuu, que bó.
Petons.
Va ser el plat que mes ens va agradar, o sigui que vas triomfar
Bones festes
Petons
Aquest gratin és exquisit! ha de tenir un gust fantàstic i la presentació m'encanta!
Desitjo que pasis unes bones festes i un molt Bon Nadal!
Un petó enorme
Ets una artista (i no només de la fotografia)!!!!! Moltes besades i desitjos de felicitat!!!
Una gratinat extraordinari.
Que tinguis molt bones festes i un any 2011 ple d'alegries.
Una abraçada
Publica un comentari a l'entrada