*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimarts, 12 d’abril del 2011

El món del cafè - primera part

Sempre us dic que es nota quan algú et mostra estimació pel que fa, aquesta estimació traspua el que t’explica i en el que t’ensenya, amb un ple coneixement de la serva feina.
L’altre dia varem poder gaudir, un cop més, d’una d’aquestes experiències d’estimació per la feina, estimació? Estimació, vull dir passió!

Varem anar un grup de gastroblocaires al Cafè Central del carrer Tuset, on es pot trobar “el millor cafè de Barcelona” segon diuen ells, i tal com ho varem poder comprovar després.

Convocats pel grup de Gastroblocaires, la trobada estava organitzada per Maria Calabuig de Aldentecomunicacions, i l’excusa era conèixer el món del cafè de la ma de Cafès el Magnífico.

A veure, en primer lloc varem poder degustar algunes delícies gastronòmiques que hi podem trobar. Val a dir que molts dies, quan estava a l’anterior feina, anava a esmorzar, i algun cop a berenar, al Cafè Central de Calvet per què m’agrada molt el bikini negre que hi fan. I aquest és un dels que varem poder provar.

Tast de tres amanides: guacamole, humus i de tonyina

Espagueti vegetal (carbassó) amb pesto d’algues

Tast de bikini blanc, bikini negre, salmó roll i wiener roll

Tast de pizza piadina i de mex wrapp

Cheesecake i bloc de xocolata

Acompanyat per un vi blanc d'agricultura ecològica

El guacamole estava genial, amb el punt picant que tants amics mexicans troben a faltar als guacamoles que es fan a Barcelona, i igual que jo trobo a faltar el picant i el gust d’all a l’all-i-oli que es serveix arreu.
També estava deliciós l’humus i el mex wrapp també era picant, doncs duia jalapeños, tal com ha de ser!

Ja he dit abans que el meu preferit és el bikini negre, amb pa de motlle integral i formatge edam... Una delícia. Com podeu veure la carta és sana, amb producte bo i ben elaborat.
Conclusió final: Vull que obrin in Central Cafè a Ciutat Vella... Els trobo a faltar!

Després, i abans de prendre el cafè. Varem poder gaudir d’un altre apassionat per la feina que fa, en Salvador Sans de Cafès el Magnífico ens va parlar del cafè. I com que les explicacions que ens va donar eren d’allò més interessants, ho deixo pel proper post, no diuen que les entrades de bloc han de ser curtes?

Podeu veure la crònica de la primera part per l’Starbase aquí.

4 comentaris:

Francesc ha dit...

Estimada Sara Maria, tot llegint la teua crònica, acompanyada de les teus fotos, m'han fet venir unes ganes boges de conèixer aquest cafè i degustar-hi algunes de les exquisideses que mostres. Salutacions

Arantxa ha dit...

Sinceramente a mí el café no me disloca pero recuerdo que el día que probé un café con leche en el Central Café que hay en Dr. Fleming me gustó muchísimo, tanto que cada vez que pruebo un café con leche lo comparo con aquel. Algún día tendré que volver vaya ser que lo que se quedó en mi memoria sepa a mejor que el de verdad.

Saludos! Aunque no comente mucho, te sigo leyendo!

Sara Maria ha dit...

Francesc, quan torneu hi anem! Arantxi, jo tampoc comento massa malgrat que llegeixo altres blocs...

Fem un mos ha dit...

Quin greu no haver pogut vindre, les cròniques que esteu fent o diuen tot.
Petons

Segueixen aquest bloc