La recepta l’he adaptat per panificadora del llibre Hecho a mano de Dan Lepard.
Ingredients:
- un cub de llevat fresc
- 350 ml de llet fresca sencera
- 20 gr. de melassa d’arròs
- 250 gr. de farina fluixa per a postres
- 250 gr. de farina de força
- una cullerada petita de sal
- 25 gr. de mantega
En un bol que pugui anar al microones posar la llet i la mantega a trossos. Amb un minut en vaig tenir prou per tal que la mantega es desfés.
Afegir-hi el llevat esmicolat i remenar per que es desfaci be.
Posar la barreja de llet a la panificadora, juntament amb la melassa.
Afegir les farines i finalment la sal.
Programar a pa dolç (la panificadora de Lidl és el programa 4), 750 gr. i el mig cuit (a mi no m’agrada massa torrat).
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
12 comentaris:
que pan mas rico, felididades,lo probare
L'hauré de provar, té pinta de suau i esponjós. Tinc la panificadora en exclusiva pel pa pku dels nens. Dimecres vaig fer la massa per la coca i la maquina va respondre bé. Buscaré la melassa d'arròs que no sé que és. Petons.
Jo que buena pinta tiene esa receta.
La recepta original porta xarop d'auró o de caramel; jo tenia la melassa a casa i ho vaig canviar. En pots trobar a les botigues de productes ecològics
I si no tinc melassa d'arròs què hi poso al seu lloc?
PTNTS
Dolça
renoi, com progresses amb la panificadora. de seguida que l'he vist, he pensat que el podria fer, que el pa de llet a casa ens agrada a tots, però això de la melassa d'arròs no sé pas ni què és? és imprescindible o el puc fer sense?
Com us deia la recepta original porta xarop d'auró, jo vaig posar melassa per que en tenia i no tenia xarop. Amb mel també ha de quedar be, i si no amb sucre de canya.
Et dic el mateix que el mestre Manel: algú està fent els deures que jo no faig amb la panificadora...hehehe.
Una bona pensada el pa de llet. Ens hi posarem :)
No soy muy amante del pan pero al pan de leche le tengo especial cariño.. Lo había visto en bollos pero no como molde. ¿Sin panificadora se podría hacer? Es que le tengo miedo a hacer pan sin panificadora...
un saludo!!!!
Arantxi, en el libro "Hecho a mano" la receta és para hacerla sin panaficadora.
Tot just començo a fer els deures... Vaig penjant els que es poden menjar... No us penseu pas que a la primera surten!! Aquest mateix el vull provar amb llevat sec...
Quin pa més abellidor!!! I jo que tinc la panificadora i, com que estic a règim, no la faig servir!!! Aquest estiu m'he de posar a fer pa novament. Potser faré algun pa semblant a aquest. Besades
Publica un comentari a l'entrada