Aquest és potser el pa que més m'agrada (anem millorant), el faig sovint sols variant el productes afegits, algun cop flocs de civada i sègol, altres llavors de carbassa i gira-sol... O fins i tot una barreja que fan a l’Antiga Casa Torras especial per a panificadora amb llavors de lli, sèsam... M’encanta el gust suau de que li dona la Saaz Damm, sense estridències.
Ingredients:
- 1 ampolla de Saaz Damm
- 200 gr. de farina d’espelta integral
- 300 gr. de farina de força
- 100 gr. de flocs de civada i sègol
- 20-25 gr. de llevat sec (depèn del llevat)
- una cullerada sopera d'oli d'oliva verge
Posem la cervesa, les farines, els flocs, el llevat i l’oli d'oliva a la panificadora.
Programem a pa esponjós (2 de la panificadora de la Lidl), 750 gr. i mig torrat o torrat.
Quan acabi de coure el pa el traiem i el deixem refredar sobre una reixeta.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada