Així de senzill, tenia unes mongetes verdes mig cuites a la nevera. Mig cuites per què així se'm conserven millor i les puc acabar de coure segons el plat que vull fer. Al súper vaig veure uns rovellons que feien goig i en vaig comprar un grapat. Tenia una cansalada ibèrica boníssima... Calia aprofitar-ho.
Ingredients:
- mongeta verda
- un grapat de rovellons
- un tall de cansalada
Primer vaig tallar ben petita la cansalada i la vaig posar en un rajolí d'oli a la paella.
Mentre vaig netejar amb un drap humit els bolets i també els vaig picar petits. Els vaig reservar.
Vaig tallar també ben petites les mongetes verdes, que ja tenia mig cuites a la nevera. Les vaig reservar.
Quan la cansalada començava a estar daurada hi vaig afegir els bolets. I quan aquests ja havien perdut una part de la seva aigua, hi vaig afegir les mongetes.
Unes voltes i llest!
Hi hagués pogut posar moltes més coses, herbes, pebre, ceba, all... Però així de senzill va quedar deliciós.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
2 comentaris:
Una bona manera per cuinar les mongetes fora de la tradicional verdura. Me l'apunto perquè en tinc el congelador ple de les que ha donat l'hort aquest estiu!
Un luxe de bajoques!!!!
Bona setmana!
Olga
Publica un comentari a l'entrada