
- 1 kg. de patates mitjanes
- 1 ceba mitjana
- 2 rovells d'ou
- el suc de mitja llimona
- oli d'oliva verge
- sal
- safrà
Pelar i tallar a rodanxes gruixudes les patates. Bullir-les en aigua i sal, vigilant que no es desfacin.
Fer una picada en el morter amb el safrà, els rovells d'ou i el suc de la llimona. Reservar.
En una cassola sofregir la ceba picada ben petita. Un cop rossegi abocar-hi una mica de l'aigua de les patates, i deixar coure uns deu minuts més. Afegir les patates.
Tirar-hi la picada del morter i corregir de sal. Deixar coure uns 15 minuts més.
3 comentaris:
Una recepta agradable i segur d'exit per fer.
Què tal Sara? Moltes gràcies pel link. Ens "veurem" aquí sovint. Una abraçada.
Hola Sara Maria!
Quina casualitat! Aquests dies estava pensant com fer unes patates amb safra per acompanayr un salmó marcat a la planxa i m'he trobat el teu post...
Doncs ja les tinc!
Gràcies, guapa!
Publica un comentari a l'entrada