Ingredients:
- dos pits de pollastre
- 50 gr. de musclos
- 50 gr. de surimi
- 100 gr. de gambes
- tres cullerades soperes de salsa romesco
- 100 ml. de crema de llet
- safrà, sal i pebre
Tallar els pits de pollastre tal com ens va ensenyar el David Lienas (crònica del curs aquí) tot convertint-los en una espècie de bossa. Podeu veure la crònica aquí.
Els musclos i les gambes eren congelats, els vaig descongelar al vapor amb l’estri de Lékué per cuinar al vapor (ho vaig fer al microones).
Picar ben fins els musclos, les gambes i el surimi , barrejar-ho tot en un bol.
Torrar una mica els filaments de safrà, i quan comencin a desprendre olor afegir-los a la barreja.
Salpebrar.
Opcionalment s’hi podria afegir un ou dur.
Omplir amb la barreja les bosses de pit de pollastre, tapar-les i lligar-les. Salpebrar.
Posar-les sobre un paper per anar al forn o catifa de silicona al forn, 180ºC durant uns deu minuts.
Mentre es barreja la salsa romesco amb la nata líquida, al gust, segons ens agradi amb més o menys nata. Aquesta salsa la vaig trobar aquí, al web de l’Starbase.
Posar la salsa al fons d’un plat. Tallar els pits de pollastre en rodanxes i posar-los sobre la salsa.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
4 comentaris:
Quina gana m'ha fet venir , aquesta recepta me la guardo. Petons i bon dia.
Sara, t'has lluit amb aquest plat. El que ens va ensenyar en David serveix per qualsevol farcit que fem, veritat?
Un farcit ben atractiu per a aquest mar i muntanya!
veig que aprofites bé les classes! ara, que prefereixo aquest farcit de marisc teu que el típic de fruita seca, què vols que et digui. i la salsa ha d'anar-hi molt bé i és fàcil; un plat molt aconseguit!
Publica un comentari a l'entrada