
- dos pits de pollastre
- 50 gr. de musclos
- 50 gr. de surimi
- 100 gr. de gambes
- tres cullerades soperes de salsa romesco
- 100 ml. de crema de llet
- safrà, sal i pebre
Tallar els pits de pollastre tal com ens va ensenyar el David Lienas (crònica del curs aquí) tot convertint-los en una espècie de bossa. Podeu veure la crònica aquí.
Els musclos i les gambes eren congelats, els vaig descongelar al vapor amb l’estri de Lékué per cuinar al vapor (ho vaig fer al microones).
Picar ben fins els musclos, les gambes i el surimi , barrejar-ho tot en un bol.
Torrar una mica els filaments de safrà, i quan comencin a desprendre olor afegir-los a la barreja.
Salpebrar.
Opcionalment s’hi podria afegir un ou dur.
Omplir amb la barreja les bosses de pit de pollastre, tapar-les i lligar-les. Salpebrar.
Posar-les sobre un paper per anar al forn o catifa de silicona al forn, 180ºC durant uns deu minuts.
Mentre es barreja la salsa romesco amb la nata líquida, al gust, segons ens agradi amb més o menys nata. Aquesta salsa la vaig trobar aquí, al web de l’Starbase.
Posar la salsa al fons d’un plat. Tallar els pits de pollastre en rodanxes i posar-los sobre la salsa.
4 comentaris:
Quina gana m'ha fet venir , aquesta recepta me la guardo. Petons i bon dia.
Sara, t'has lluit amb aquest plat. El que ens va ensenyar en David serveix per qualsevol farcit que fem, veritat?
Un farcit ben atractiu per a aquest mar i muntanya!
veig que aprofites bé les classes! ara, que prefereixo aquest farcit de marisc teu que el típic de fruita seca, què vols que et digui. i la salsa ha d'anar-hi molt bé i és fàcil; un plat molt aconseguit!
Publica un comentari a l'entrada