Últimament vaig una mica tard en fer les cròniques, i es que faig moltes fotografies i no dono a l’avast d’editar-les.
Bé, els plats de l’útlim curs de cuina amb en David Lienas, gràcies a Bonpreu, varen ser molt profitosos. Més que res per les diferents versions que hom en pot fer… Una sopa de ceba amb crosta, un pit de pollastre mar i muntanya… Moltes idees que varen surgir de veure com en David en feia la Sopa de Nadal amb crosta i el Pollastre farcit a la catalana amb salsa de rostit al vi ranci. També va estar excelent el Tronc de lluç a la bilbaïna, malgrat que a mi el peix no em diu massa.
També va estar molt bé la manera en que talla la petxuga de pollastre per poder-la farcir després.
Les cròniques de la Gemma a La cuina de casa i del Josep i la Glòria de El cafè de nit us en donaran més detalls.
David Lienas - Bonpreu |
Jo de momento posaré les receptes, sense mes comentaris. Clicant la imatge podreu veure les fotografies.
7 comentaris:
Sara Maria, ja trobava a faltar la teva crònica!! ;) A veure si ens penges les receptes perquè en puguem fer alguna per Nadal! :)
Aixo de la petxuga farcida sembla interesant.
Molt interessant el teu reportatge fotogràfic, seguin-lo fas el curs pas a pas
Doncs si, coincideixo amb l'Angels, veient les fotografies ja recordes molt be com va anar tot.
A tots se'ns acumula la feina amb els posts, eh? Però amb les fotos fas la millor crònica del món, més fidel i amb tots els detalls!
Apa quantes cares noves, i quin reportatge més ben fet. mil petons.
Molt bones fotos. I la meva, olorant el vi ranci, no té preu!.
Publica un comentari a l'entrada