Ingredients:
Per la pasta
- 550 gr. de farina
- 150 gr. d'aigua
- 100 gr. d'oli d'oliva
- 70 gr. de llevat de forner
- 70 gr. de sucre
- 2 ous
- un pessic de sal
Per al massapà
- 400 gr. de farina d'ametlla
- 200 gr. de sucre
- 200 gr. de confitura de cabell d'àngel
- sucre mòlt per empolsar
Preparar el massapà fonen el sucre amb l'aigua en una cassola al foc. Quan el sucre s'hagi desfet del tot, hi afegirem l'ametlla mòlta i ho barrejarem amb compte doncs l'almívar crema. Hem d'aconseguir una massa homogènia, malgrat que no cal que sigui molt espesa doncs l'haurem d'escampar per damunt del cóc; ha de quedar apegalós.
Per la pasta barrejarem en un bol l'oli d'oliva, el llevat, l'aigua, la sal i els ous. Quan aquesta mescla sigui homogènia hi afegirem, de grapat en grapat, la farina. Ho hem de treballar fins a aconseguir una massa elàstica que no s'enganxa a les mans.
Estenem la pasta sobre una safata de forn (jo la vaig posar un paper de forn) i la deixem reposar durant uns 15 minuts. Millor que quedi prima doncs pujarà.
Afegim al damunt de la pasta primer una capa de confitura de cabell d'àngel ben escampada. Després i al damunt d'aquesta una capa de massapà.
Ho enfornem uns 20 minuts a 200ºC. Quan estigui cuit i fred empolsem per sobre sucre mòlt.
Millor prendre fred que no pas tebi.
5 comentaris:
Sara-Maria els estàs fent tots!! Fantàstic!!
:D
Caram, t'ha quedat un cóc boníssim!!! Fa una pinta molt i molt mengívola. Enhorabona :D
menuda foto que ganas depegarle
un bocao !!!!
mira te dejo por si estas
interesada el blog
de mi madre
http://martibodi.blogspot.com/
un saludo!!
Gràcies Cala, me'l miro!
Aquest coc m'ha arribat a l'ànima. queda apuntat per fer-lo!
PTNTS
Dolça
Publica un comentari a l'entrada