*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimarts, 29 de març del 2011

Amanida de patata, pernil d’ànec i poma

D’una web francesa on es poden trobar bones receptes, “750 grammes”, la foto és d'aquesta mateixa web.

Ingredients:
- 400 gr. de patates
- 100 gr. de pernil d’ànec
- 1 ceba vermella
- 1 poma granny
- cebollí picat
- oli d’oliva verge
- vinagre de vi
- sal i pebre

Pelar i coure les patates al vapor o en aigua salada. Refredar i tallar a rodanxes fines.
Picar la ceba.
Rentar i tallar la poma a tires fines (sense pelar-la).
Picar el cebollí.
Barrejar-ho tot en un bol juntament amb el pernil d’ànec.

Fer una vinagreta amb l’oli, el vinagre, la sal i el pebre.
Amanir uns 30 minuts abans de servir.

7 comentaris:

starbase ha dit...

Mmmmmm, aquesta setmana he començat ja la temporada oficial d'amanides :)))

Com Gat i Gos ha dit...

Una amanida refrescant però que omple.... me l'apunto... petons gastronómics

Massitet ha dit...

Nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!

:-)

el taller de cuina ha dit...

Oooooh!! una amanida original i deliciosa!!

Fem un mos ha dit...

Ara bé el temps de les amanides, i aquesta te molt bona pinta
Petons

No tot són postres ha dit...

Molt bona, i ara que comença la caloreta...
PTNTS
Dolça

La Taula d'en Bernat ha dit...

Trobo que la poma verda i l'ànec combinen d'allò més bé. I la ceba morada li dóna un toc de color molt bonic!

Petons!
La Taula d'en Bernat

Segueixen aquest bloc