El dia que varem fer la trobada al voltant del cafè al Central Cafè ens van servir una amanida de carbassó cru que em va agradar molt. M'he inspirat en ella per fer aquesta.
Ingredients:
- un carbassó
- tomàquets secs en oli
- un ceba petita
- un tall de cansalada viada
- oli marinat en all
Tinc un gadget de cuina que fa punta a les verdures tot tallant-les amb tires primes, tipus spaguettis, va molt bé per tallar les verdures pel wok i m'ha anat molt bé per tallar el carbassó a tires primes.
Picar els tomàquets i la ceba petits i barrejar-los amb el carbassó dins un bol.
Tallar la cansalada a daus petits i passar-los per la paella. Afegir-los a l'amanida.
Amanir-la amb una mica d'oli marinat amb all.
No hi he posat sal, la dolçó del carbassó m'agrada i els tomàquets secs ja li donen la mica de salat que li cal. Però clar, això va a gustos.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
8 comentaris:
que guapo aquest estri que fa spaguetti de les verdure... jo el carpaccio de carabassó el faig a rodantxes i amb una bona vinagreta és un entrant magnífic!!
PTNTS
Dolça
Em sembla una amanida molt original, creativa i gustosa, el carbassó és de les coses que a casa no pot faltar mai!a reveure sara!
Més que amanida de carbassó, això són autèntics spaghetti de carbassó! M'apunto aquest gadget tan fantàstic.
Petons!
Anna
M'agrada moltíssim aquesta amanida. Jo a vegades també faig servir tires de carbassó com a espaguetis, però em queden més cutres perquè no tinc el gadget adequat, ho faig amb ganivet!! Una amanida ideal per ara! petonets i encantada d'haver-te trobat!! ;)
Què bona! M'agrada la idea dels espaguettis de carbassons. Això és ideal pels meus i a més amb cansalada viada millor que millor! Petonets.
Realment semblen spaguettis! No he provat el carbassó cru, a veure si en poso a la propera amanida!
El gadget en qüestió el regalaven en un curs de wok que vaig fer a Gadgets de Cuina... Per les verdures al wok va genial. Una tonteria vaig pensar quan me'l van donar i li he tret un bon profit!
Ne-ce-si-to aquest gadget!! El ne-ce-si-to!! :DDDD
Publica un comentari a l'entrada