*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 20 de juny del 2011

Pastís tatín de carbassa

La recepta la varen fer al programa Cuines de TV3 i anava acompanyat de iogurt i de sorbet de mandarina. Jo sols vaig posar-hi una cullerada petita de iogurt. La recepta la podeu veure aquí.

Ingredients:
- 400 gr. de carbassa laminada
- 150 gr. de sucre
- 40 gr. de mantega
- canella en pols

Posar en una cassó al foc el sucre i la mantega i deixar que es caramel•litzi.

Al fons d’un motlle posar una mica del caramel que hem fet, a continuació una capa de carbassa. Continuar amb caramel, una mica de canella i una altra capa de carbassa. Anar fent capes fins que acabem.

Posar al forn a 160ºC durant 35 minuts.
Deixar refredar abans de desemmotllar.

Jo sols vaig posar canella en pols en una de les capes, però suposo que va al gust de cadascú.

5 comentaris:

Xavier ha dit...

Uei, Sara! Totes les tatins m'agraden bona cosa! Tinc un llibre que n'explica de salades i tot!

Emperò de carabassa no n'hi havia cap! Aquesta me l'anotaré!

Sara Maria ha dit...

En tens al teu de salades? Jo en tinc una de carxofes i una de tomàquets.. Però quines més tens??? Ara el miro!

Com Gat i Gos ha dit...

Nosaltre en fem sovint de tatins, però de carbassa no se m'hagués acodit mai!!!
molt bona

Cuinagenerosa ha dit...

la carbassa en les postres m'encanta, i aquesta tatin m'ha agradat molt. veig que no porta la base o barret, segons com es miri, de pasta brisa o pasta de full, segur que també hi quedaria bé, i amb una bola de gelat d'aocmpanyament... hummmm!

Gonzalo ha dit...

me ha gustado mucho tu receta, muy orginal, me recuerda que cuando hice la compra x carritus.com, ya apetecía algo como lo que me explicas,te felicito, muy clara y buena.

Segueixen aquest bloc