La recepta la varen fer al programa Cuines de TV3 i anava acompanyat de iogurt i de sorbet de mandarina. Jo sols vaig posar-hi una cullerada petita de iogurt. La recepta la podeu veure aquí.
Ingredients:
- 400 gr. de carbassa laminada
- 150 gr. de sucre
- 40 gr. de mantega
- canella en pols
Posar en una cassó al foc el sucre i la mantega i deixar que es caramel•litzi.
Al fons d’un motlle posar una mica del caramel que hem fet, a continuació una capa de carbassa. Continuar amb caramel, una mica de canella i una altra capa de carbassa. Anar fent capes fins que acabem.
Posar al forn a 160ºC durant 35 minuts.
Deixar refredar abans de desemmotllar.
Jo sols vaig posar canella en pols en una de les capes, però suposo que va al gust de cadascú.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
5 comentaris:
Uei, Sara! Totes les tatins m'agraden bona cosa! Tinc un llibre que n'explica de salades i tot!
Emperò de carabassa no n'hi havia cap! Aquesta me l'anotaré!
En tens al teu de salades? Jo en tinc una de carxofes i una de tomàquets.. Però quines més tens??? Ara el miro!
Nosaltre en fem sovint de tatins, però de carbassa no se m'hagués acodit mai!!!
molt bona
la carbassa en les postres m'encanta, i aquesta tatin m'ha agradat molt. veig que no porta la base o barret, segons com es miri, de pasta brisa o pasta de full, segur que també hi quedaria bé, i amb una bola de gelat d'aocmpanyament... hummmm!
me ha gustado mucho tu receta, muy orginal, me recuerda que cuando hice la compra x carritus.com, ya apetecía algo como lo que me explicas,te felicito, muy clara y buena.
Publica un comentari a l'entrada