*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dissabte, 2 de juliol del 2011

Amanida de ruca amb vinagreta de melmelada de pebrot

Anava amb presses, obrir la nevera i fer una amanida.

Ingredients:
- dues cullerades de melmelada de pebrot escalivat amb vermut del Rebost de l’Empordanet
- una bossa de ruca
- dos talls de formatge tendre de cabra al pebre
- cinc anxoves
- oli i vinagre

En un plat servir la ruca, tallar el formatge a talls llargs i afegir-los a la rúcula.
Picar les anxoves i repartir-les per sobre l’amanida.

En un bol posar la melmelada de pebrots, oli i una mica de vinagre (jo en vaig posar ben poc).
Amanir.

No hi he posat sal per què les anxoves li donen el toc de sal necessari.

7 comentaris:

mercè ha dit...

Sembla mentida quin joc dónen les melmelades,eh?...Una amanida refrescant molt adient a la caloreta.Una abraçada.

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

M'he adonat que no estava de seguidora teva, però ara em quedo a la teva cuina i amb aquesta amanida.
Petons.

Anònim ha dit...

M'encanta hem prenc nota per ferla este estiu

La Taula d'en Bernat ha dit...

M'encanta la ruca i la melmelada de pebrot li dóna un toc dolcet i refrescant alhora!

Petons!
Anna

No tot són postres ha dit...

M'encanten les vinagretes de melmelades!
PTNTS
Dolça

Fem un mos ha dit...

Que bé que entren les amanides, quan fa calor, si no també, sobretot amb el gran joc que donen
Petons

margot ha dit...

Molt bona aquesta amanida, me encanta la melmelada.
Petons maca

Segueixen aquest bloc